Om jobbet

Jönköping Marathon Gruppen söker en account manager

Är du den som är en fena på relationer, älskar försäljning och att göra affärer med företag – då är det dig vi söker!

Vi söker en driftig och hungrig företagssäljare som vill vara med på resan att fortsätta utveckla Jönköping Marathon & Half Marathon mot nya framgångar genom försäljning. Ett av landets största maratonlopp. Något av de viktigaste vi har är våra sponsorer, samarbetspartners och de företag som väljer att satsa på sina anställda och se Jönköping Marathon & Half Marathon som årets friskvårdsaktivitet. Kontakten och relationen med dessa värdesätter vi väldigt mycket.

Rollen

Du kommer vara ett ansikte utåt för Jönköping Marathon Gruppen.

Som account manager/företagssäljare i Jönköping Marathon ansvarar du för B2B-försäljning tillsammans med två andra kollegor i teamet, du jobbar också nära övriga medarbetare i sälj – och marknadsteamet. Du ansvarar för att ta initiativ och genomföra försäljnings- och eftermarknadsaktiviteter mot potentiella och befintliga kunder. Du förväntas kunna hantera hela säljprocessen och ta en affär från start till mål. Tjänsten innebär att självständigt identifiera nya kunder, kontakta dessa för att tillsammans nå en affärsöverenskommelse. Detta innebär att du kommer att tillbringa en stor del av din arbetstid ute hos kund men även ta kontakt via telefon och andra digitala hjälpmedel. Du kommer också att använda en del av din tid till att utveckla och fördjupa samarbetet med befintliga kunder, det innebär såväl merförsäljning som eftermarknad och att anordna kundaktiviteter.

Självfallet även vara med på den stora folkfesten som en i teamet och bygga upp och genomföra ett av landets största maratonlopp med löpare från över 40-nationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av uppsökande B2B-försäljning både inom nyförsäljning och merförsäljning. Du är tävlingsinriktad med ett starkt säljdriv och motiveras av, och vill kunna prestera resultat utöver det vanliga, både självständigt och tillsammans med andra. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i vår framgång. Du trivs med utmaningar. Gärna med ett brett kontaktnät.

Utbildning inom försäljning, kundservice är meriterande. B-körkort är ett krav och god datorvana. Det är självklart ett stort plus om du gillar löpning. 

Anställningsomfattning

Heltid/Deltid

Anställningsform

Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid

Oreglerad arbetstid

Övrig information

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-01.

Ansök till tjänsten här och bifoga CV m.m .: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tony, Försäljnings- och Marknadschef Jönköping Marathon på tel. 0739223331 eller via mail till tony@jonkopingmarathon.se eller Per, Operativ chef per@jonkopingmarathon.se