Vanliga frågor

Ja! Ladda ned appen RaceONE. Finns för både android och iPhone.

Nej. Alla måste hämta ut den i nummerlappsutdelningen, Marathon-EXPO,
eller ha ett ombud som hämtar nummerlappen åt dig (uppvisande av bägges legitimation krävs)

Nummerlappsutdelning är i Marathon-EXPO vid start/målområdet.

Öppettider

19:e aug (Fre). 12-20
20:e aug (lördag, loppdagen). 07:00-09:00

MINI Jönköping Marathon (barnloppet)

19:e aug. – 15:00-17:00

Fun Run:

19:e aug. 12:00-17:30

Du hittar anmälningsvillkoren dels på anmälningssidan och här

Ja, om den personen har ditt startbevis (startummer publiceras på hemsidan två veckor innan loppet, startlistan) din legitimation samt sin egna legitimation.

Informationen om nummerlapparna samt liknande frågor finner ni svaret under fliken deltagare. Nummerlapp skickas ej ut (miljöaspekt). Du hämtar ut din nummerlapp på expo från och med torsdag den 19:e augusti. Ta med legitimation.

Mycket finner du redan under fliken “deltagare”. Senast fyra veckor innan loppet kommer en mer detaljerad tävlingsinformation läggas ut på hemsidan. I den kan du läsa praktisk information gällande loppet. Läs även Start-PM (publiceras två veckor innan loppet).

Du kan anmäla dig eller handla i shoppen och betala via följande alternativ: SWISH, kortbetalning, räntefri delbetalning eller faktura.

Jag har inte betalat fakturan och då är jag väl inte anmäld?

Jo, faktura är en av flera olika betalsätt och så fort du gjort din anmälan så är det en färdig anmälan oavsett betalmetod. Anmälan är bindande. Betalas ej fakturan så kommer det att skickas ut påminnelse.

Vår bankgiro: 899-1010

Vårat swish nummer är: 1230839522

Har du fått förhinder att delta, kan du göra ett namnbyte på din startplats till och med den 26:e juli 2021. Du får själv hitta din ersättare. Det utgår en administrativ avgift på 150:-. Klicka här för att läsa instruktioner om namnbyte och betala.

Har du tecknat försäkringen Startklar och är sjuk eller skadad så läs på www.startklar.nu hur du gör en skadeanmälan.

Enda sättet att få sin avgift återbetald är om man tecknat avbeställningsskyddet Startklar. Ni kontaktar sådana fall Startklar om skada eller sjudom inträffat.

Anledningen är att alla startgrupper ska bli lika stora. Det minimerar trängsel och ger en så bra löpupplevelse som möjligt. Alla startar samtidigt men fördelning sker på plats. Viktiga är att du ställer dig i rätt startfålla. Markeringar finns på plats.

Maraton: 895:-

Halvmaraton: 745:-

Fun Run 5km: 300:-

MINI Jönköping Marathon (barnlopp): 120:-

Du finner all denna samt mer info om anmälan på anmälningssidan

Sker en prishöjning 2021 och två stycken prishöjningar under 2022 (ord.anmälningsperiod).

(Efteranmälan tillkommer det 50:-)

Starten är 10:00 för bägge distanserna. Kom i god tid. Viktigt att du ställer dig i rätt startfålla på plats. Tider är tydligt utmarkerade.

Du finner alla svar rörande starttider för respektive distans på fliken deltagare eller Start-PM

När anmälan är registrerad så finns du med i startlistan.

När man anmäler sig så skickas en anmälningsbekräftelse ut via e-post ut. I svarsmailet finns en länk ”anmälningsbekräftelse” och där finns en sammanställning över alla anmälda och eventuella andra köp (t-shirt, keps) som gjordes vid anmälan.

Anmälningsbekräftelsen syns direkt på skärmen vid anmälan. Skickas även ut en kopia via mail (kika i skräpposten om du inte hittar den). Så fort du anmäler dig och har betalat är du anmäld.

Du anmäler dig som vanligt och bockar i distans samt produkter du önskar. Därefter lägger du in koden som du fått i present. Så dras summan av i varukorgen. Skulle det ej funka så beror detta på att personen som köpt presentkortet inte angivit din mailadress vid inköpet (koden tillåter endast registrering via vald mailadress). Maila oss isåfall på info@jonkopingmarathon.se  så lägger vi in din adress så att du kan slutföra anmälan.