Sponsorer och samarbetspartners 2023

Huvudpartners

Jönköping marathon partner
Jönköping marathon partner

Vi är otroligt glada att ha med oss Fitness24Seven som träningspartner. För oss är det väldigt viktigt att alla våra löpare som besöker oss från hela Sverige och från över 40 nationer får den bästa tänkbara upplevelsen innan, under och efter loppet. Det är därav en självklarhet och otroligt roligt att Fitness24Seven som delar samma mål är med och bidrar till detta.

Fitness24Seven kommer vara på plats för att hålla i uppvärmningen inför samtliga lopp, heja på löpare längst vägen, dela ut vätska till törstiga löpare och svara på frågor från deltagare och publik på plats.
Här kan du läsa intervju med Fitness24Seven

Jönköping marathon partner
Jönköping marathon partner

Destination Jönköping har varit med Jönköping Marathon sedan dag ett. I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Erfarenheten som Destination Jönköping har av stora evenemang har hjälpt oss mycket. Att skapa en löparmässa, ett av landets största maratonlopp med löpare från över 40 nationaliteter kräver erfarenhet. "Vi har under en lång tid haft en god samverkan mellan stadens aktörer kring evenemang då vi som destinationsbolag arbetar tätt tillsammans med förenings- och näringslivet samt kommunens olika delar för att tillsammans stötta evenemang oavsett storlek. För oss på Destination Jönköping är hjärtat i evenemangen föreningars drivkraft och nyckelpersoners engagemang."