Sponsorer och samarbetspartners 2023

Huvudpartners

Jönköping marathon partner
Jönköping marathon partner

Qsys är ett IT-företag i Jönköping som fokuserar på logistik och IT. Med egenutvecklade lagerhanteringssystem Qpick får deras kunder systemstöd i sina lagerverksamheter. Qsys levererar också IT som tjänst och agerar stöd i sakfrågor åt sina kunder. De levererar allt från PC och servrar till annan teknisk utrustning som handdatorer, truckdatorer och scanners samt erbjuder användarsupport till mer avancerade tjänster inom server/nätverk. Qsys finns med placering i hjärtat av Jönköping och verkar över hela Sverige.

Qsys har varit med som partner till Jönköping Marathon & Half Marathon sedan andra upplagan och är en stor bidragande faktor till att evenemanget växt till den storlek där det befinner sig idag. Vilket även gynnat ungdomsidrotten i staden, folkhälsan och Jönköping.

Jönköping marathon partner
Jönköping marathon partner

Destination Jönköping har varit med Jönköping Marathon sedan dag ett. I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Erfarenheten som Destination Jönköping har av stora evenemang har hjälpt oss mycket. Att skapa en löparmässa, ett av landets största maratonlopp med löpare från över 40 nationaliteter kräver erfarenhet. "Vi har under en lång tid haft en god samverkan mellan stadens aktörer kring evenemang då vi som destinationsbolag arbetar tätt tillsammans med förenings- och näringslivet samt kommunens olika delar för att tillsammans stötta evenemang oavsett storlek. För oss på Destination Jönköping är hjärtat i evenemangen föreningars drivkraft och nyckelpersoners engagemang."