Per

Per

49,5(!) år. 🙂 Grundare av JM tillsammans med Tony. Är tävlingschef men gillar att rodda med lite av varje. Springer snyggare än snabbt. Älskar maraton och har bl.a. genomfört the Big Six.

Tony

Tony

Grundare tillsammans med Per. Jag ansvarar bland annat för elitlöparna, inköp och marknad. Att få skapa och erbjuda ett av landets största maratonlopp med löpare från över 40 nationer tillsammans med vännerna i CREW är en ynnest. Det är många timmars arbete men alltid kul att träffa teamet. Belöningen får vi varje år på loppdagen. En magisk känsla att få ta emot alla på Sveriges mäktigaste målgång.

Patrick

Patrick

30 år gammal kille från Jönköpingstrakten. Jobbar som resande säljare. Sportfåne ut i fingertopparna. Favoritlaget är HV71. Tony är väl anledningen till att jag är i crew. Gamla kollegor som trivts bra ihop. Ansvarar för bygget av start- och målområdet

Kattis

Kattis

2015 började jag springa med Team Runners High och lärde då känna Tony. När han arrangerade ett maraton lopp i Jönköping 2017 så ville man ju självklart vara med och hjälpa till. Jag fick dela ut medaljer till alla fantastiska löpare som kom i mål och det var så roligt. Efter det har jag varit engagerat i loppet. Oftast träffar du mig i expo, start och målområdet under loppdagarna. Detta är helt klart årets höjdpunkt även om jag inte kan springa loppet själv.

Petra

Petra

Jag sprang Jönköping Marathon några gånger själv och tycker att det är ett fantastiskt roligt lopp. 2019 hjälpte jag som funktionär med min sons idrotsförening och det visade sig vara ännu roligare att vara med och hjälpa anordna löparfesten. Sedan dess har jag varit med som crew. Jag är ansvarig för funktionärer, skapar kartor för webben och tryck och tar hand om webbutveckling.

Britt-Maria

Britt-Maria

Jag råkade komma förbi 2017 på onsdagen när crew höll på att bygga expo området i Knektaparken och blev kvar då det behövdes hjälp. Jag har smugits in i crewgänget sedan dess. Jag har inget särskilt ansvarsområde. Under alla år har vi hjälpts åt med det mesta från uppbyggandet av expon, släpa staket, sätta upp banderoller till att rulla ut mattan mm. Nu de sista åren har jag mest haft ansvar över vätskestationerna.

Henrik

Henrik

49 år. Arbetar som samordnare inom psykiatrin. Intressen är familjen, idrott, trädgården och musik. Har rollen som ledningsansvarig sjukvårdare på Jönköping Marathon. En roll som passar mig bra då jag brinner för ledarskap. Uppskattar också att ta vara på andra människors kompetens o få dem att använda den. Vidare är det inspirerande att allas roller inom denna organisation sammansvetsas o tillsammans får vi vara med om att skapa en folkfest.

Martin

Martin

43-år, bor i Norrahammar med fru och två tonårsdöttrar. Jag har sprungit Jönköping Marathon ett par gånger. Gillar att springa långt och länge, gärna i kuperad skogsterräng. Springa är ju kul oavsett fart o distans! Min roll på Jönköping Marathon är banan och en del annat också. Har varit med i crew sedan 2022.

Johan

Johan

Jag har varit med som crew sedan 2019. Jag gillar själv löpning och brukar vara farthållare på provlöpningar. Jag hjälper att förbereda banan dagarna inför loppet, markera den och sätta upp skyltar. Jag står redo för att lösa eventuella problem längst banan på tävlingsdagen. Min motivation är nöjda löpare – då har vi i crew gjort ett bra jobb.