Funktionär till Jönköping Marathon & Half Marathon 2022!

Vill du eller din förening ha minst lika roligt som löparna som tar sig igenom ett av Sveriges största marathon och vara en del av arrangemanget? Ta då chansen att jobba som funktionär under Jönköping Marathon & Half Marathon den 20. augusti!

Vi söker funktionärer, sjukvårdare och föreningar som vill bidra till folkfesten. Vi utlovar en rolig upplevelse, härlig gemenskap och glada tillrop!

Exempel på arbetsuppgifter är att stå längst banan och se till att löparna inte springer fel, bemanning av vätskestation eller utdelning av produkter till löparna efter målgång.

Vi söker även funktionärer till eftermiddagen/kvällen den 19. augusti då vi anordnar Fun Run (5km) och Mini Marathon (barnlopp).

Gör en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du kan också maila till funktionar@jonkopingmarathon.se

Föreningar

Är ni ett lag på 20 personer och vill tjäna pengar till lagkassan samtidigt som ni har roligt? Anmäl ert lag i formuläret nedan så återkommer vi med mer information.

Volontärer

Även du som individ kan vara med i vårt team och hjälpa till. Fyll dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss.

    Vi behöver främst hjälp lördagen den 20:e augusti (tävlingsdagen) men även fredagen den 19:e då vi anordnar Fun Run 5km samt MINI marathon.

Har du inte hört något från oss? Håll utkik i skräpposten eller maila: funktionar@jonkopingmarathon.se