Välkommen till ett av landets största maratonlopp med löpare från över 40 nationer. Sveriges mäktigaste målgång är redo att ta emot dig. Ett minne för livet som man vill uppleva om och om igen.


2021-05-05

🔥 Äntligen kan vi presentera årets FINISHER t-shirts!!!

Denna t-shirt som förtjänas kommer du som löpare stolt få bära när du tagit dig igenom hel/halvmaraton! Vi ser fram emot att få dela ut t-shirtarna efter att ni sprungit i mål på Sveriges mäktigaste målgång. Givetvis ingår den i anmälningsavgiften 🤗. Matchas väldigt snyggt med årets medalj! Vi längtar efter att fira jubileet tillsammans med erden 14:e augusti!

”Staden Är Redo”

Grafisk formgivning: Therese Åström


2020-11-08

Välkommen till vårat 5-års jubileum


2020-11-06

Välkommen till 5-års jubileum!

Vi är evigt tacksamma för att vi tillsammans tagit oss igenom detta med nöd och näppe och precis gjort klart att det blir ett lopp nästa år!Tillsammans spred vi löparglädje, motivation och firande på distans i år. Få löpare ute i världen fick möjligheten att fotas med medaljen runt halsen och snygga backdrops bakom sig. Det erbjöds våra löpare, vilket vi är väldigt stolta och glada över. Vi gjorde det tillsammans!Vi tackar för all glädje som ni spridit oavsett vart i världen ni befunnit er.Extra stort tack till alla er som stöttat loppet med ord, handling denna tuffa tid och visat visat vad evenemanget betyder för er.Våra hjältar som stått bakom oss och anmälde sig tidigt (betalade fullpris) fick redan i måndags ut ett mail med förtur på anmälan och kompensationserbjudande som tack. Vi är evigt tacksamma för alla som ställt upp!

Låt träningen börja!